web analytics

Testimonials

“Efter livsstilsskifte sagde min praktiserende læge, at han aldrig før havde set så pæne tal på en blodprøve. Mit LDL (dårlige) kolesterol faldt fra 3,1 til 1,4.
Jeg er i slutningen af 30’erne, men fremmede mennesker – både ældre og yngre – fortæller mig nu løbende, at jeg ligner en pige i starten af tyverne.”

Michaela, København.

 

“Jeg tilhører ikke just gruppen af overvægtige, men har de seneste 10 år (jeg er 48) undret mig over følelsen af at være tung i mave/tarm, dvask i hele kroppen efter maden, hyppige toiletbesøg, forringet nattesøvn, stakåndet ved fysisk aktivitet – alt samme trods mit slanke ydre og “sunde” udseende.
Jeg har fået det SÅ meget bedre, tabt mig 6-7 kg, har fået min flade mave igen, min figur som da jeg var 18, uden at gå nævneværdigt i motionscenter. Mit blodtryk er “simpelthen så flot, så flot” sagde min læge, og mit totale kolesterol er faldet fra 4,6 (august 2014) til 3,4 (august 2016).
Min kone gik med på eksperimentet og har det også bedre.”
Henrik, Slagelse.

 

“Jeg havde både tendens til hjertekarsygdom og fedtlever, men efter/pga. livsstilsændringen faldt LDL fra 3,3 til 1,7 og fedtlever gik væk.
Mit syn blev bedre; jeg havde fra slutningen af 90’erne anvendt skærm-/læsebriller, men har ikke haft behov for at bruge dem siden livsstilsomlægningen.
Mine smerter er i lænden og ledsmerter i bla.a. knæ er færre, og min bevægelse i hoften er blevet bedre. Jeg led af forstoppelse, irritabel tyktarm, diarré, nældefeber og støv-allergi, og disse problemer er gået væk efterfølgende.
Jeg har tabt mig mere end 20 kg og har stabiliseret min vægt, og min søvnapnø mærker jeg sjældent noget til. Min ansigtshud er blevet både mere ren/sund og har meget pænere glød. Jeg har mere energi, og jeg både ser og føler mig 10 år yngre nu.”

Steen, København.

 

Flere referencer/testimonials kommer snart.

“Godt helbred værdsættes sjældent før det er mistet.”