web analytics

Sådan foregår det

 

Helbred er en term, som beskriver en persons fysiske og mentale tilstand.
Mere præcist er helbred en tilstand af at være fri af fysiske og mentale skader eller sygdom.

 

Hvad jeg tilbyder:

Uanset om klienten er en person, gruppe eller virksomhed, leveres en sundhedspakke som består af undervisning i sund livsstil, hvilket helt enkelt betyder hvilke prioriteringer som er væsentlige eller obligatoriske i dagligdagen for at sikre et højt niveau af sundhed, velvære, energi, overskud og udseende samt eliminere (risikoen for) Hjertekarsygdom og Type 2 Diabetes samt minimere risikoen for nogle typer kroniske sygdomme herunder cancer.

 

Rådgivningen for private og professionelle:

Den information, videnskab og de værktøjer jeg tilbyder er tilsammen både unikke og særdeles effektive, og skal derfor også tages tilsvarende seriøst, eksempelvis hvis man er på industriel medicin samtidig. Noget medicin kan faktisk være ekstra sundhedsskadeligt, hvis man tager det uden at have brug for det. Man kan derfor også bestille mig til at tage en samtale med egen praktiserende læge, for at forklare og dokumentere denne hvilken behandling, klienten er på (og som klienten selv foretager), hvorfor og hvordan denne behandling er effektiv.

Nogle læger sidder fast i pseudovidenskabelige dogmer og egen sygdom, mens andre lytter interesseret og oprigtigt. Hvis en praktiserende læge ikke vil samarbejde, må man sommetider skifte læge. Der findes i udvalgte områder af Danmark læger, som både har kendskab til og praktiserer de evidensbaserede metoder, som jeg gerne lærer fra mig, men dem er der endnu ikke så mange af i Danmark, som halter langt bagefter på dette område.

 

For virksomheder:

Virksomheder har mulighed for at bestille foredrag, enkeltstående events, men tilknytning på fortsat konsulentbasis er også en mulighed. Således er der mulighed for at jeg kan være helbredskonsulent for de ansatte og deres familier, og hjælpe dem til at optimere deres og deres børns helbred på både kort og lang sigt. Udbyttet kan ses i mere energi, bedre humør og færre sygedage hos de ansatte. Det er med andre ord en rigtig god investering i fremtiden for enhver virksomhed.

 

Grundig introduktionssamtale:

  • Vi går sammen i dybden med diagnosen/diagnoserne og tilrettelægger et målrettet og struktureret evidensbaseret forløb med knivskarp forventningsafstemning.
  • Vi gennemgår sammen den tunge videnskab på de relevante områder, og forholder os til de fantastiske resultater man ser med samme behandling og således kan forvente.
  • Du får udleveret læsemateriale, som du kan indlære og repetere efter behov.
  • Vi gennemgår sammen de enkelte elementer og ændringer som skal gennemføres for at opnå resultaterne.
  • Vi gennemgår sammen tids- og energibesparende pro tips til eksempelvis at opnå støtte fra familie, venner, kolleger og arbejdsplads, så resultaterne kan opnås så effektivt og gnidningsfrit som muligt.

 

5 opfølgende samtaler:

  • Efter introduktionssamtalen har du mulighed for 5 opfølgende samtaler, hvor du kan få besvaret en masse spørgsmål, som de hober sig op. Mange tror at man i starten har flest spørgsmål, men erfaringen taler for at de fleste spørgsmål kommer i takt med at behandlingen virker.
  • Enkelte løbende spørgsmål besvares vederlagsfrit over mail og i nogle tilfælde telefon/Skype, og bruger ikke klip, kun samtaler gør som udgangspunkt.

“Godt helbred værdsættes sjældent før det er mistet.”